Winter

Kom jij binnenkort naar het Sauerland? https://www.schmallenberger-sauerland.de/nc/erleben/aktivangebote/wintersport/

Lees verder

Reviews… we zijn trots!

De reviews van Booking, maar zeker ook het gastenboek, maken ons altijd weer blij. Het is fijn om te zien dat onze gasten het naar de zin hebben gehad. Wij willen dan ook iedereen oprecht bedanken!

Lees verder

Feestdagen

Een mooi jaar loopt ten einde……We willen iedereen, via deze weg, hele fijne en gezellige dagen wensen. Graag zien we jullie in 2019, in goede gezondheid, in ons mooie Sauerland (terug).

Lees verder

Super kamer vrij gekomen!

Zojuist hebben we, vanaf 22 december tot 26 december, een mooie grote kamer vrij gekregen. Ben jij nog op zoek naar een rustige Kerst? Neem even kontakt met ons op. Minimaal verblijf is 2 nachten.

Lees verder

Kerstmarkt Schmallenberg

Bezoek tussen 7 en 9 december, de jaarlijkse, traditionele  Kerstmarkt in Schmallenberg. Kraampjes met traditionele kerstspullen, muziek en natuurlijk glühwein en dit op de Alexanderplatz, naast de kerk.

Lees verder

Kerstmarkt Bad Berleburg

Wil je een bijzonder Kerstmarkt bezoeken? Kom dan het weekend van 14/15 december naar het Sauerland. Kom aan op vrijdag en na een lekker ontbijt op zaterdag ochtend vertrek je richting Bad Berleburg. Onderweg maak je een stop in Jagdhaus…

Lees verder

Facebook

Ben jij op ook Facebook? Volg onze facebookpagina @waldhausrosesauerland en blijf van de laatste ontwikkelingen op de hoogte. We zouden het leuk vinden om een "like"van je te ontvangen

Lees verder