skip to Main Content

Onze B&B heeft 4 comfortabele kamers, allen met een eigen badkamer. De kamers zijn verschillend ingericht en hebben ieder een eigen identiteit.

  • Kamer 1 en 2, beide op de 2e verdieping zijn de grootste kamers. Beide kamers hebben uitzicht over de “Wiese” en zijn uitgerust met een comfortabel boxspringbed en een gezellig zitje. Natuurlijk beschikken ze over een eigen, zeer ruime badkamer. De badkamer heeft een grote douche, ruim wastafelmeubel en toilet.
  • Kamer 3, ook op de 2e verdieping, is een knusse kamer en heeft het mooiste uitzicht over het dal richting Schmallenberg. Ook hier is het heerlijk slapen in het comfortabele boxspringbed. Een privé badkamer is ook hier vanzelfsprekend met wastafel, douche en toilet.
  • Kamer 4 ligt op de 1e verdieping en heeft een mooi uitzicht over het dal, richting Schmallenberg en de “Wiese” aan de voorzijde. De kamer heeft aan 2 zijde ramen en de aangrenzende badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche.

Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking en een hang- legkast.  De kamers hebben géén televisie en dit hebben we bewust gedaan om de rust te waarborgen. Op elke badkamer is er een  föhn en natuurlijk zijn er handdoeken aanwezig.

Back To Top