skip to Main Content
WhatsApp Image 2020-05-17 at 12.42.53

Het huis
Het huis is in 1956 gebouwd als Gasthof Waldhaus Rose en had toen 10 kamers met centrale douche- en toiletvoorziening op de verdiepingen. Later zijn de kamers verbouwd naar 3 appartementen. In  2010 zijn de verbouwingen begonnen om het pand om te toveren naar een B&B voorzien van modern comfort. Het voormalige restaurant/café is een grote living geworden en de 1e en 2e verdieping zijn opnieuw ingedeeld. Er zijn drie gastenkamers, met eigen badkamer, op de 2e verdieping en één gastenkamer, met eigen badkamer, op de 1e verdieping.

De lounge
Wat vroeger restaurant/café was, is nu een comfortabele  huiskamer. De huiskamer bestaat uit 2 gedeelten, de loungeruimte waar u rustig op de comfortabele banken kunt relaxen en het eetgedeelte, waar ’s morgen het ontbijt wordt geserveerd maar waar u ook een kaartje kunt leggen, een spelletje kan doen of een boek lezen.

Het terras
Direct grenzend aan de lounge bevindt zich het terras. Er staan diverse terrasstoelen/tafels en u kunt hier volop van de zon genieten. Het terras is bij mooi weer ook geopend voor passanten. Na 18:00 uur is het terras alleen nog voor onze gasten.

Buiten
Rondom ons huis is genoeg ruimte. Het totale oppervlak van het terrein is bijna 1 ha. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime “Wiese” en de achterzijde van ons huis grenst direct aan het uitgestrekte bos. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Ruime parkeerplaatsen voor auto’s en achter het huis, onder een carport, kunt u uw motor stallen. Ons huis ligt direct aan het startpunt  van diverse wandel- en mountainbikeroutes (Wandelparkplatz: “ An der Böhre “).

Het ontbijt, lunch en diner
Het ontbijt wordt tussen 08:00 en 10:00 uur geserveerd en we overleggen met u hoe laat u wilt ontbijten. U laat zich ’s ochtends gewoon lekker verwennen. Wij serveren geen lunch en diner maar u heeft de keuze uit één van de vele restaurants in de omgeving. Indien nodig geven wij u graag enkele tips.

Als laatste
Wij beschikken natuurlijk over een Wireless internetverbinding waar u gebruik van mag maken.  Huisdieren zijn, hoe lief ze ook zijn, niet toegestaan. Dit  in verband met hygiëne en wellicht angsten van andere gasten. Wij gaan ervan uit dat u daar begrip voor heeft.

Daarnaast is onze B&B rookvrij en hebben we geen speciale faciliteiten voor kleine kinderen (Adults only)

Back To Top